به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین میثم امرودی با اشاره به اجرای طرح جمع آوری زنان و مردان کارتن خواب افزود: با اقدامات ستاد مبارزه با مواد مخدر، نیروی انتظامی و قوه قضائیه معتادین متجاهر در حال جمع آوری و ساماندهی هستند. البته امیدوار هستیم با همکاری ارگان های مسئول همچون بهزیستی، قوه قضائیه و... اماکنی همچون هرندی دیگر محلی برای تجمع آسیب دیدگان نباشد.
وی با بیان اینکه شهرداری تهران از همان ابتدا در خصوص توانمندسازی معتادانی که سم زدایی شدند و داوطلبانه خواهان بازگشت به جامعه و خانواده هستند اعلام آمادگی کرد و اقداماتی را انجام داده است، گفت: از موارد اقدامات ما در قالب مجتمع های بهاران است. به این معنی که که افراد سم زدایی شده در صورت ابراز علاقه بین ۶ تا ۹ ماه در مرکز باقی می مانند و انواع حرفه ها را آموزش می بینند. ضمناًً تعدادی از مراکز طی ماه های گذشته افتتاح شده اند و بخش قابل توجهی نیز تا اواسط دی ماه به بهره برداری می رسند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ادامه با اشاره به توجه ویژه شهرداری تهران به موضوع آسیب های اجتماعی زنان عنوان کرد: یکی از مشکلاتی که همواره در حوزه زنان کارتن خواب مطرح بود مشکل فقدان مددسرا بود. بر این اساس، با همکاری خیرین و اقدامات شهرداری تهران برای اولین بار مددسرای ویژه بانوان با ظرفیت ۱۰۰ نفر در منطقه ۲۲ راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه به منظور توانمندسازی بانوانی که سم زدایی شدند قرار است تا مجتمع بهاران اتحاد با ظرفیت ۲ هزار نفر راه اندازی شود، خاطرنشان کرد: البته این مرکز به نوعی شهر سلامت است و روند اجرای کار با دقت پیش می رود. به همین دلیل برنامه ریزی کرده ایم بخشی از پروژه تا پایان سال به بهره برداری برسد تا نیاز فعلی برطرف شود.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در پایان گفت: امیدواریم روندی که در یک ماه اخیر آغاز شده به خوبی ادامه پیدا کند و کارتن خواب های خارجی رد مرز و تهرانی ها در کمپ ها مستقر شوند. در کنار این اقدامات امیدواریم با همکاری تمامی سازمان های مسئول مشکلاتی همچون بیکاری، قاچاق و... که در حوزه مسئولیت شهرداری نیست به درستی مدیریت شود تا شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در پایتخت باشیم.
نظر شما